fbpx

Prikazani svi od ukupno 12 rezultata

Odela za dečake

LETNJI KOMPLETIC ZA DECAKE

5.400,00 RSD

Odela za dečake

ODELO ZA DECAKA „JOCA“

5.500,00 RSD

Odela za dečake

ODELO ZA DECAKA „MARKO“

5.800,00 RSD

Odela za dečake

ODELO ZA DECAKA „OGI“

5.500,00 RSD
6.500,00 RSD
6.500,00 RSD
6.500,00 RSD
5.500,00 RSD

Odela za dečake

Odelo za decake „David“

6.400,00 RSD

Odela za dečake

ODELO ZA DECAKE „MARKO“

5.800,00 RSD

Odela za dečake

Odelo za decake Stefan

6.500,00 RSD

Odela za krštenja

Odela za krštenja od vašeg dečaka napraviće elegantnog princa i glavnu zvezdu proslave. Odela za krštenja su najčešći izbor roditelja za krštenje dečaka. Bebi odela su posebno simpatična i vaš mali momak biće glamurozan i potpuno neodoljiv za ovaj veoma poseban dan za sve roditelje.

Odelo za krštenje može biti u beloj ili nekoj drugoj boji. Names odela i smokinzi za krštenje prate klasično elegantan ili trendi urbani stil, mogu se kombinovati sa majcama, košuljama, prslucima. Leptir mašna ili kravata upotpuniće otmeni izgled i svakog dečaka pretvoriti u princa koji privlači poglede.

Odela za bebe su posebno aktuelna, obzirom da roditelji krštenje obeležavaju najčešće pre ili uz prvi rođendan. U „Names“ ponudi možete pronaći veliki izbor modela odela i smokinga za bebe od prvih meseci. Odela za krštenja dostupna su od najmanjih veličina pa do visine od 164 cm. Ukoliko se vaš momak ne uklapa u standardne veličine, što nije redak slučaj, ne brinite. Vršimo šivenje odela za krštenje po meri.

Elegantna odela za dečake sa stilom

Obzirom na to da su namenjena mališanima od najranijeg uzrasta sva odela za krštenje izrađena su od kvalitetnih materijala proverenih evropskih proizvođača. Krojevi modela prate najnovije svetske trendove, pa će vaš mali princ na krštenju biti obučen u odelo po poslednjoj modi.

Odela za krštenja doprinose stvaranju najlepših uspomena. Pogled na fotografiju na kojoj je vaš otmeni mali momak u svečanom odelu donosiće vam radost godinama kasnije i buditi najlepše emocije. Šivena sa ogromnom pažnjom i ljubavlju „Names“ odela za krštenja donose podjednaku radost i roditeljima i deci.

Odela za krštenje iz naše ponude možete pronaći na dve lokacije u gradu. Takođe, možete nas kontaktirati da vam pomognemo u izboru ili kako biste nam izložili svoje predloge. Sve svoje znanje, višegodišnje iskustvo i veštinu stavili smo u službu izrade i šivenja kvalitetnih i modernih svečanih odela za krštenja i druge prilike

Uz odelo mozete iskombinovati i neki od nasih kaputica

https://www.namesbeograd.rs/product-category/kaputi-za-decake/