Lako ćete nas pronaći

Dugo planirano krštenje ili neočekivani poziv na svadbu, nastup priredbu? Duga balska haljina za devojčice, pufnasta ili svetluckava, ukrašena po ugledu na omiljenu princezu iz crtaća i odelo ili smoking za dečaka… Vaše je da izaberete ili nam dozvolite da vam predložimo. Razvukli smo široke osmehe na licima velikog broja dečaka i devojčica čiji su nam roditelji ukazali svoje poverenje. Posetite nasradnim danima u nasem showroom-u u najlepsem delu Beograda, na Vračaru u ulici Krušedolska 11, radnim danima od 9 do 17h ili nas kontaktirajte i pridružite im se

Showroom Names

Krušedolska 11

Radno vreme

Ponedeljak – Petak : 9h do 17h

Telefon : 0655294604

Viber : 0655294604

Deca su glavni junaci naše bajke

„Names“ vam daruje autentične i elegantne modele, koji prate najveće svetske trendove i ekskluzivne krojeve.

Kako smo i sami roditelji, posebnu pažnju posvećujemo kvalietu matrijala od kojih su izrađene svečane haljine za devojčice i odela za dečake. U ponudi nemamo ništa što ne bismo obukli svojoj deci. Dečija koža je osetljiva i nežna, pa su materijali prirodni, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta i bezbednosti.

Devojčice i dečaci su glavni junaci naše poslovne priče pa smo sve svoje iskustvo i veštine podredili da kreiramo svečane haljine i odela u kojima će se osećati posebno i jedinstveno. Svečane haljine i odela pomoći će vašoj deci da zablistaju na nastupu, krštenju, svečanosti i osete se kao pravi prinčevi i princeze u najlepšoj priči.

U ponudi imamo svečane haljinice, odela i smokinge za decu od prvih meseci do visine 164cm. Ukoliko se vaše dete ne uklapa u standardne veličine, ne brinite. Možete poručiti svečanu haljinu ili odelo baš po merama vašeg mališana i stajaće mu „kao saliveno“ što kažu bake.