fbpx
Haljine za devojcice

Prikaz 1–12 od 27 rezultata

Haljine za devojcice

Haljina za devojcice “Helena“

6.490,00 RSD
6.890,00 RSD
9.990,00 RSD12.000,00 RSD

Haljine za devojcice

HALJINA ZA DEVOJCICE “ IVA „

4.800,00 RSD

Haljine za devojcice

HALJINA ZA DEVOJCICE „ANA“

6.890,00 RSD

Haljine za devojcice.

Haljinice za krštenje za devojčice

Svečane haljine za krštenje dodatno će oplemeniti ovaj poseban dan koji dugo iščekuju i planiraju svi roditelji. U haljinici za krštenje vaša devojčica izgledaće kao dražesna princeza, a vi ćete se uvek sa radošću i osmehom sećati ovog dana, posmatrajući je na fotografijama.

Haljinice za bebe su veoma aktuelne, jer se većina roditelja odlučuje da krštenje devojčice obeleži pre ili kada i prvi rođendan. Bebi haljinice i simpatične suknjice čine najljupkiji deo našeg asortimana.
Download Doodle Health And Fitness Icons. for free clenbuterol uk iMounTEK Fitness Activity Bracelet Fitness Tracker Activity Tracker Watch Band
Elegantne bele haljinice za krštenja biraju se najčešće za ovu priliku, a uvek možete odabrati i svečanu haljinicu u drugoj boji i unikatnog kroja. U svečanoj beloj haljinici za krštenje, svaka devojčica je poput malog anđela.
ПЛАТЬЯ ДЛЯ ДЕВОЧЕК Beograd
„Names“ haljinice za krštenja dostupne su u veličinama od prvih meseci, pa do visine 164 cm. Ako se vaša devojčica ne uklapa u standardne veličine, šijemo jedinstvene haljinice za krštenja po meri i izboru modela.

Ljubav i pažnja u svakom detalju

Ukoliko vasa devojcica svira, takodje mozete odabrati pravu haljinu za njen nastup. Cak i ako nemate nikakav povod, duge haljine za devojcice ce oduseviti vasu mezimicu igrajuci u svojoj sobi, zamisljajuci da je princeza.
U nasem dosadasnjem iskustvu, najvise paznje odnose duge svecane haljine za devojcice od tila. Jos ako na sebi imaju i po neku sljokicu onda je to pun pogodak. Pored dugih haljina kod nas mozete pronaci i kratke, pogodne za rodjenade gde su vase devojcice dosta aktivne.
Svecane haljinice za devojcice, takodje, mogu biti vrlo dobar poklon za neke, vama blisku devojcice. Sigurni smo da ce u takvom poklonu uzivati i da cete vi biti jako zadovoljni izborom.
Svečane haljine za krštenja krojimo i šijemo sa posebnom pažnjom i ljubavlju koji su utkani u svaki detalj i ukras. Haljinice za krštenja mogu biti duge balske haljine za devojčice ili pufnaste, obogaćene tilom, satenom, trakicama, mašnicama, perlama, cvetovima, perjem. Vaše je samo da izaberete ili nam se obratite da vam pomognemo u odluci.

Bez obzira na to da li ste izabrali belu haljinicu za krštenje ili neku drugu iz našeg asortimana svečanih haljina, budite sigurni da su sve izrađene od kvalitetnih i prirodnih materijala. Vrhunski materijali i stručna izrada, praćenje trendova i pažljivo osluškivanje vaših želja osnovni su postulati na kojima zasnivamo svoje poslovanje.

Da smo na dobrom putu garantuje nam sve duža lista roditelja koji su za svoje devojčice odabrali „Names“ svečane haljine za krštenje.

Posetite nas na jednom od dva prodajna mesta ili nas kontaktirajte. U našoj haljinici za krštenje vaša princeza biće najlepši ukras i glavna zvezdica na slavlju.